M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

بو گون میللتیمیز یاخشی نی پیسدن داها یاخشی سئچیر.

 

Bu gün milletimiz yaxşini pisden daha yaxşi seçir.

 

 

 

Kim bizim kimi deyil yabancidir, xiyanatkar, satqindir deyen diktatorluqlar, neçe ildir ki milli hereketimizi öz menfet telebliklerine qurban demişler.Içimizden yansaqda üz qizartmadiq. Gün bu gün oldu ve diktdatorlarin get-gede sözlerine inanclar azaltdi. Özlerini mütleq haq bilernler azliqlarindada milletimize inanmadilar.çalişqan milli mefkureli yoldaşlarimiza qara yaxmalar başlandi. Ürekler incidildi, yaralandi. Ama kimsenin inanci milli kimliyimizi qorumağa azatmadi.

Doğrusu biz istibdada qarşi ayağa qalxdiq. Diktatorluqun burnunu torpağa sürtmek için el-ele verdik. Diktatorluq yabanci fars faşistlerinden olurdu bir derd, öz içimizden olursa min bir derd olur.

Ama indi milletimiz, ve ha bele milli fikirdaşlarimiz her günden artiq aydin düşünmeye gelmişler. Yaxşini pisden seçmek daha elede çetin olur. Hal bu ki milletimiz bu durumda minde bir sözlerini dile getirir, bu milletimizin üreklerinin genişliyinden asilidir. Yoxsa zamani gelirse bütün açiqlamarar göz qirpmadan yazilib, danişilacaqlar.

    

 

نظرات 1 + ارسال نظر

سالام حورمتلی یولداشلار من بو مکتوبو زنگان دان سیزه گونده ریرم و ایستیره م دیم سیزین بو وبلاگینیز چوخ چوخ گوزه ل دی و سیزده تشکور ایلیره م.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد