M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

"daldan atilan dash toppuga deyer"

 

Hormetli vetendashlar!

"daldan atilan dash toppuga deyer" demishler. insanin bu qeder nankor oldugundan vaz gechseydik dunya bu qeder chirkin olmazdi.

 

Demeliyem ki Aliriza bey cavanbaxt kimi chalishqan, milli mefkureli fikirdashlarimizin sayisinin az oldugunu, milletimizn sayina gore siz menden yaxshi bilirsiniz. Onun ve onun kimi fikirdashlarimizin azerbaycanimiza gorduyu ishlerde gerchekden saysizdir. Bu gun ne halda ve ne durumda yashadigimiz ichin bir birimize texribat apardigimiz gerchekden yalnishdir. Biz kimiliyimizde kimi beyenirik ve kimi beyenmirike bu yolda deyilik, ancaq milli kimliyimiz bizi bir birimize yaxinlashdiribdir.ozunuz itiraf etdiyinizede derinden fikirleshin. Dediyiniz ve bildiyimize gore aliriza bey shehriyar encumeni, sevinc derneyi, buta genc yazichlar derneyi, bilim yolu derneyi ve … chalishqanlarindandir. Bu kimi chalishqanlarimizin sayi urmuda necheye yetishir?

Qardashlarin! Dunene kimi dr.chehreganli cenablarinin en yaxin fikirdashlari, onu tebrizde,chehreganda tapib halini soranlar, ona yardim fondu ellerinde gezdirenler, onun shekillerini basdiranlar ve … azerbaycanimiz ugruda kimler idiler yoldashlar?

Dergilerde, qazetelerde, sitelerde, bildirishlerde ve … seslendirenler kim idiler?

Ama dr.chehreganli cenablari neden sizin kimi fedayilerine bu melumati gizletibdir? Neden?

Men ozum onu "atom zereciyi"ne oxshardan birisi, butun fikirdashlarima demek isteyirem ki bu atom zereciyi bu gun azerbaycanimizin dushmanlarini yox, belke butun milletimizin fedayilarinin ureyinde patlayib ve onlarin ureklerindeki veten sevgilerini goylere sovuracaqdir.

Ihanetler, qara yaxmalar, qorxudmalar, en yaxin fikirdashlarini ozunden uzaq salmaqlar, milletimizi niche parcha elemekler, fikirdashi- fikirdashin canina salmaqlar hamisi dediyim patlayish anlamindandilar.

Siz! Isterse bir an fikirleshin.

 

 

 

نظرات 3 + ارسال نظر

سلام لار و سایغیلار

سیدحسن نصرالله 7 بهمن 1385 ساعت 15:18

سلام
مسعود بی منی باغشلا سن یومطلبی اوزوبلاگیا کی آلتیندا ادین یازلیب نیه ورموشای؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیشی بونونا ایستری سلاح لانای سن ایستمیر سن سلاحلانای ایستری المه گدی!!!!!!!!!!!!!!!! بیرگجه قاپنی چالار لار تکجه بیر تیر توکندی ارومودا سلاح لانمادی!!!!!!!!!!!! هارای جان بیر اوزلو الما ! مین اوزلو اول۱۰۰۰(هزارچهر باش)

سلام عزیز وطن داشمن سن تانریدان جان ساقلیقیآروزو ادیرم
من ایستددیم سنین وب سیتنن بعضی مطلبلریاوز وبسیتمه گویام اگر اجازه ورسن
آیدین ماکولو=اولدوز

سئویملی یولداش!
بو وب سیته آذربایجانیمیز ایچین دیر. سیزین ایچین دیر.
منبع یازیرسانیز یاخشی اولور.
باشاریلار

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد